View Single Post
Old 12-11-2012, 12:46 PM   #35
quake2
Banned

Default Re: Kucni studio

Quote:
Originally Posted by senadinfaze View Post
Ok drug...Taj citat je stvarno bio nesto cime sam pokusao pomoci i ukazati na istrazivanja Internacionalne Agencije,
Hoces da mi kazes....veruj njima a ne svojim ocima?...hvala ti na pomoci...

Quote:
koja tebi ocigledno nije ni do koljena,
.....jel treba na natpis "internacionalna agencija" da stanem mirno???....ti slobodno izvoli....

Quote:
I ako Je istrazivanje takve jedne institucije "povrsinsko" a tvoj boravak u prasini temeljan izvor neke nauke, i to je isto OK.
Koliko sam video,na ovaj forum se ljudi pozivaju da razmenjuju ISKUSTVA a ne da prepisuju necije pisanije ko zna od koga naruceno i u koju svrhu radjeno...Otidji na Monsantovu stranicu pa ces videti koliko "strucnih" analiza imas o hranljivosti genetski modifikovane hrane....

Quote:
Samo da znas, to "drvo" kako ga ti nazivas kojime se okruzio George Massenburg, nije drvo nego MDF, koji je malo stetniji za zdravlje nego vuna.
Sve najbolje!
Ako sebi dozvoljavas da procenjujes sta je stetno....dozvoli i drugima...tebi je MDF,meni vuna....zato se ne uzrujavaj previse....Nego,da ti pozelim dobrodoslicu na forum i predlozim ti da se ovde http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10853
predstavis clanovima kao sto je i vecina nas uradila.....lepo je u svakoj diskusiji znati sa kim se prica a takodje stati imenom i prezimenom iza svojih reci..Pozzzz

Last edited by quake2; 12-11-2012 at 12:48 PM.
quake2 is offline   Reply With Quote