Izvinjavam se sto upadam u raspravu ali evo ja sam jedan od tih (nazalost)

nazalost sve je istina u mom slucaju... nisam hteo da upadnem ali ovaj segment ali sad ne mogu a da ne pitam (najozbiljnije i iz najbolje namere)
upravo sam u fazi izbacivanja silnih stvari sa tavana, ostava, podruma, generalka nacisto, nemam gde da izbacim, u crvenom krstu mi rekli da ako donosim (i to samo odredjenim danima) svaki odevni predmet mora da bude opran, mirishljav, ispeglan i sklopljen (nemam bre ja vremena za to, zao mi da bacam na deponiju bolje da pomognem nekom a oni jos da im perem

) i resio sam da sve dam lokalnim romima posto sigurno imam jedno 2-3 tone starih dzempera, teksasa, jorgana, starih stvari...boze sacuvaj...i to sve na poklon njima samo da odnesu da vise ne gledam gomile i gomile...
e sad, moze li bre to nekako da zameni kamenu vunu, azmu? daj bolje da pravim apsorbere nego da dajem u bezcenje a da posle skupo placam materijal na stovaristima...kontam naso bi nekog ko "reciklira" i pravi u froncle tkaninu, i takvu masu posle koristim za apsorbere? koliko realno to moze da radi? jel ima smisla uopste? sorry za off...