Re: Paypal (ne)dolazi u Srbiju | Rezime
Iskreno rečeno ja mnogo na procente kod naplate ne gledam, zaračunam neke svoje troškove u te svrhe, ugradim u cenu i to je to, tada je samo pitanje kako najlakše obezbediti kupcu uslove da to plati. Nekad izvodim i neke sulude transakcije, pustim da mi plate na moj paypal ako baš mora(tada sve mora biti 15-20% skuplje ali posao se završi) sa koga ja ne mogu povući novac ali mogu ga "prebaciti" na neke od racuna regnaw,shareit,plimus tada od njih stiže ovamo.Malo se novac proseta,plate se provizije tu i tamo ali to ne košta više od tih zaracunatih 20%. Uglavno su to nestandardni poslovi pa mogu ovako.
Intresantna stvar je da sam ja sa paypal-a (gde sam kao slovenac) platio nešto, nije bilo baš jeftino, skidanje išlo sa moje visa kartice preko paypala i nije bilo ispoštovano. Uložen prigovor i para legle nazad od njih na karticu bez ikakvih problema niti "konverzacije", doduše uzeli mi parče novca za tu "uslugu" ali je odradiše.
Uz svo uvažavanje troškova ovih čudnih puteva ne Gospodnjih, nego novčanih ipak je meni draže i da nekada i izgubim deo novaca nego da ga uopšte nema.
|