View Single Post
Old 05-11-2012, 08:44 PM   #8
Ogi
Senior Member

Ogi's Avatar

Default Re: iza?ao i Shadow Hills

Quote:
Originally Posted by DADDY Z View Post
?alu na stranu,mogao bi gos'n Ogi da testira i uporedi soft i hard pa da čujemo iz prve ruke a ne reklamni utovar...
Zaista, ?alu na stranu - voleo bih da ih stavim na crtu, medjutim nemam kako. UAD karte sam se odavno ratosiljao, a nemam u planu (bar ne u skorije vreme) da kupujem novi.
Lično poznajem Petera Reardona i znajući kakav je posvećeni manijak (u najpozitivnijem kontekstu) - ne verujem da bi dozvolio softversku verziju svog remek-dela, a da nije verna kopija hardvera.
S druge strane, na snimku na kom demonstriraju A/B (hard/soft) se dosta dobro čuje razlika. Ne ogromna, ali je čujna.
Jednom sam na 15-20 minuta probao Manley-a (MP) hard vs. soft - takodje postoji razlika - ne drastična, ali dovoljna da se bez gre?ke "pogodi" ?ta je ?ta.
Siguran sam da softver dobro radi, da je kvalitetan kompresor. Pitanje je lične procene o upotrebljivosti.
Moje mi?ljenje je da nema potrebe uporedjivati bilo koju softversku emulaciju sa hardverom koji emulira - ili ti se svidja kako radi i ?ta mo?e da doprinese u radu, ili ti se ne svidja. Sumanuto je očekivati da za 300$ dobije? ne?to ?to ko?ta 20 puta vi?e...
Ogi is offline   Reply With Quote