Quote:
Originally Posted by mikron
..........
To sam hteo da kazem pod recenicom da nemaju pojma. Koriste neku gomilu toob trapova, umesto da se malo raspitaju i mnogo elegantnije rese neke stvari.
|
Nisam ni rekao da Bruce Swedien nema pojma, daleko od toga da je poslovno neiskusan, jer on
promociju tih tube traps sigurno ne radi za badava (sto je veoma vazan moment), a letimican pogled na ostale veoma dostupne tehnologije i metodologije sredjivanja studija, dokazuje da postoje, ako ne "elegantnije", a ono barem bolje (prema dobijenim rezultatima) i u isto vreme jeftinije (da, u smislu utrosenog novca), posto, konkretno, opisani tretman (koga on reklamira) nije uopste jeftin. To su membranski "tube traps".... ciji je patent Nenad prilozio gore... komercijalni su i
NE mogu se napraviti prateci uputstva koja su dostupna na netu...
Ako je nesto neisplativo na nivou obicnog korisnika, nikada necu "modifikovati" moje misljenje, zato sto je neka belosvetska "faca" dobila pare (pogotovo u vreme ekstremne krize za audio produkciju) da kaze svima da je to "super"...
... tako da i dalje ne razumem sta si hteo da kazes svojim komentarom...
- Da li nam predlazes da svi slepo poslusamo Bruce Swediena i kupimo tube traps od ASC? (...i u'vatimo se za usi i zaigramo?)
- Da li bi nesto forum Rumski trebao da dobije za tu, ociglednu, propagandu?
- S obzirom da ni ne znaju da postojimo (i da forumu pare nece dati), i s obzirom da se ovde ekipa premislja oko kupovine 10 tabli azmafona (oko 20EUR, iako sa time skoro da ne moze nista), da li treba da nastavimo da im se "udvaramo", cak i kad znamo da ASC Tube Traps nisu optimalno resenje, i da moze i jeftinije i bolje, manje "elegantno", ali i dalje prilicno mobilno... (sve sam to rekao ranije)
- Cemu bi nam onda sluzio forum? Da "prepricavamo" ostalim clanovima sta smo procitali od reklama na internetu? Pa bilo je i toga, ali je sankcionisano.... vremenom. Ja se trudim da iznosim svoja iskutva... ne reklame sa neta. Svi mi imamo internet... iskustva ima po neko...
... a i vise mi se svidja Massenburgov koncept: