Quote:
Originally Posted by Rhino
Hvala audiostorm! Upravo i zbog toga pitam u gore navedenom postu koliko to moze realno da pogura? Jer znam da brojke sa reklamnih specifikacija usb-ova iz proslosti (usb 1 i usb 2) nikad nisu radile ni priblizno u praksi kao na papiru.
Pa dobro.. S obzirom da nemam ni e-sata, a ni ne daj boze ssd port  I nije da mogu da biram puno izgleda..
Ima li ovaj tvoj svoje napajanje i gdje si ga uzeo? Sad mi se kroz maglu vrace da si mi pominjao vampiricu i da nesto nije bio skup.. Ili je to bio neko drugi a ja malo prolupao? 
|
Nisi prolupao,dobro SISE

sjetio trida o externim diskovima,pominjao sam ga tamo ...Jes,ugrabih u zadnjih par dana da ga uzmem po "starim" cijenama,vjerovao ili ne bio je 99 eura !!
Znaci sad su mnoooogo skupi (pas mater ::@$%#@&2#$6

) tako da ne znam sto bih ti preporucio kad je kod nas (PG) sve manje vise isto sa cijenama.
Drugo,jeste ima svoje napajanje i ovi WD bookovi su malo kabasti za tvoju konkretnu namjenu,da ga ti vuces sa sobom kad budes putovao i slicno ...bolje onda uzeti nesto drugo,nesto manje i prakticnije,neki 2.5' pocket solutions sa nekih 1TB magacina,jel ti to dovoljno ?
Mozda ovo ??
http://www.itsvet.com/proizvod/weste...mp_hdd/26/1786
Ovo radi na 5400 rpm ali mislim da bi tebi ovo zavrsavalo posao.Plus,mali,tanak,svoju futrolicu,pogodan za nosenje,putovanje,dje ces ti sa ovim kao moj,kabast,poveci a i dosta je njezan,treba mu odredjena stabilnost.
Ima li ti lap-top USB3 port ?