Re: Beatles prave problem !

Jučer ih nisam mogao dobiti na telefon ,niko se ne javlja pa pošaljem mail vezano za  nejasnoće tipa autori ne odobravaju obradu.što su mi u zadnjem mailu poslali a oni odgovaraju ovako  

Poštovani  
      publisherima uistinu nije u cilju braniti obrade djela koja       zastupaju jer se sa svakom obradom povećava prisutnost, odnosno       vrtnja djela u medijima, a time i njihova zarada. 
      U ovom slučaju se ipak radi o odluci autora, odnosno nasljednika -       bilo jednog, bilo obojice. 
      Primjera radi, nedavno smo imali slučaj s djelom pokojnog       Freddieja Mercuryja čija obrada (bez ikakve izmjene teksta) je,       također, odbijena, a nešto ranije ista stvar je bila s djelom       Bryana Adamsa. Dakle, ovakva odluka nije neuobičajena. 

Čujete li neki drugi prepjev, ne znači       da je isti i odobren, no javite se pa ćemo provjeriti. 

Lijep pozdrav, 

Evo maloprije sam ih dobio na telefon i zahtjevao original odbijenicu i poslali su mi prepisku xy osobe i tipa u poljskom Sony-u u kojem on na engleskom se ispričava i kaže  

Hi  

I was just advised that Beatles translations are not approved.           Sorry. 

Regards, 

Između redaka kroz razgovor na telefon sam skužio ovo da nisam tražio dozvolu niko mi nebi zabranio raditi a ovako oni imaju službeno da sam ja tražio a oni odbili,pa eto tako da znate ,i ovaj put se potvrdila ona stara budi pošten pojedi Gov...! 

Last edited by Muzikash; 23-10-2012 at 12:07 PM.

|