Thread: Korg Kronos
View Single Post
Old 22-10-2012, 11:37 PM   #8
Synclavier
Moderator

Synclavier's Avatar

Default Re: Korg Kronos

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
Moderatori?
Reakcija na mestu....
No, "moderatori" su ovih dana u poslu do guse pa ne stizu da reaguju brzo i efikasno.
Koliko me secanje ne vara, do sada nisam nesto bio odusevljen da potezem moderatorska ovlascenja i sankcione mere. Ne bih ni sad, ako bas ne mora...
I zato drugari, ovako cemo.....

Posto u recniku nisam nasao sta znaci "muabetiti" ili sta je to "muabecenje", molim postovanog kolegu da nam to i objasni, mozda je ideja bila sasvim ok i primerena forumu kakav je ovaj nas. Ne znam, zasto bas nisam siguran...

Branoy, vidim da naseg novog (starog) kolegu izgleda bolje poznajes od ostalih ili ste imali nekog dodira ranije, ali mislim da ti je reakcija bila previse "na prvu loptu", i preterana, a da do "muabecenja" nije ni doslo.... Mozda se coveku mogla dati mala sansa.... Ja bih ipak "spustio loptu" i ne bih unosio tenziju pre nego sto je ikakva rasprava i pocela. O daljoj reakciji kolege Basary-a ne bih ni da pricam, i ona je van svakog kodeksa forumskog ponasanja. Takav recnik ovde necemo tolerisati.

Najmanje sto sad ocekujem od vas dvojice je neko uzajamno izvinjenje za nepotrebne teske reci (kolege smo svi, manje-vise), a da sve konstruktivno o Korg Kronos-u iznesete ili u threadovima koji vec egzistiraju na forumu ili u nekim novim konkretnim, korisnim i sadrzajnim. Evo, ohrabrujem vas dvojicu, ili bilo koga od zainteresovanih da otvori novi thread i da se prica nastavi u pravom smeru.

Dakle, jos jedna razmena "niskih udaraca" i bice brisanje threada i ban.

Idemo dalje...

Last edited by Synclavier; 23-10-2012 at 12:27 AM. Reason: slovna greska
Synclavier is offline   Reply With Quote