Quote:
Originally Posted by awacs
Jedan post iz ove iste teme (napisan pre pet godina).
|
Istina, mnogi svoj nedostatak inventivnosti kriju iza tih tvrdnji kako to rade neka od velikih imena, ali nije ba? sve tako jednostavno.
Pre svega nisam čuo na ovim prostorima ikoga da je napravio neki "Toto", pa je ta priča prazna.
Dovoljno je da snimak bude dobar ne da liči na ne?to drugo, ali kad se već pominje Toto, jasno je iz aviona da je to dobro i ni?ta drugo osim dobro.
Nije to naravno jedini način da ne?to bude dobro, ali je jedan od načina za koji niko ne mo?e da ka?e da je pogre?an.
U suprotnom svako bi mogao da napravi ne?to i ka?e:"Ja sam tako hteo!"
To samo po sebi nema nikakvu vredost, a po svemu ?to se ovde viđa to je najče?ći scenario, svi svoje neznanje kriju iza izgovora da je to njihov pogled na stvari i da svako ima pravo da misli i oseća ono ?to hoće.
U tome je paradoks demokratije, zaista svako ima pravo da misli i oseća, crta, pi?e i svira onako kako misli da treba, samo ?to u se u nekim delovima sveta to veliča, a u nekim drugim to ni ne dolazi do auditorijuma, prosto svest je razvijena toliko da ne propu?ta takvu vrstu smeća kroz mo?dane vijuge.
Su?tina dobrog je da je ono dobro i jednima i drugima, bez obzira na razlike.
Kao ?to su se svi ujedinili protiv Hitlera koji je bio op?te zlo, tako se i svi sla?u da Toto zvuči dobro, bilo da vole taj sound ili ne.
Sve ostalo je irelevantno, jer ako pogledamo da imamo klubove obo?avalaca Morris Marina, 2CV i mnogih drugih nebuloznih proizvoda na planeti, jasno je da će uvek biti tih sekti koje ne predstavljaju op?te stanje svesti i op?teprihvaćene norme civilizacije, pa tako i to umetnici koji se kriju iza: "Ja sam tako hteo" i nisu toliko bitni...