View Single Post
Old 19-10-2012, 01:40 PM   #1
Muzikash
Junior Member

Default Beatles prave problem !

Evo ovako molim za ozbiljni savjet,Ja bi htio obraditi jednu pjesmu Beatlesa , znači tekst je doslovan prevod s Engleskog uz naravno male korekcije da to ljepo zvuči na Hrvatskom,Glazba je ista ,kao original uz naravno moj aranžman .Znam da je uvrježeno da kao netreba ništa nego potpisati autora u ovom slučaju Glazbe (Lennon ) ali ja sam htio ispasti pošten (ne želim nikakve probleme) i kontaktiram Sony jer oni drže prava Beatlesa oni me preusmjere na Dallas records tj na Mars music oni su kao za ovaj dio Hrvatske. I Javi mi se izvjesna xy osoba da pošaljem tekst i doslovan prevod s engleskog pa će ona njima prosljedit i pošaljem ja .....I tako ja čekam nema odgovora i ja prije 2 dana šaljem toj xy osobi da je podsjetim na to ,a ona veli da če ih ona kontaktirati i evo danas mi stiže mail doslovno copy paste

nažalost, dobili smo vijest da Beatles ne odobravaju obradu. Stoga vas molimo da ne objavljujete navedeni materijal.
Hvala i lijep pozdrav,

Wtf:Nema nikakvog obrazloženja zašto zbog čega mislin alo
Molim vas za savjet što sad da radim da obrađujem ili ne i dali imate kakav koristan savjet.?

Last edited by Muzikash; 19-10-2012 at 03:05 PM.
Muzikash is offline   Reply With Quote