View Single Post
Old 15-10-2012, 04:04 AM   #2
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: XP instal kraj vec WIN 7? kako?

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
aa vidim dodao si prvi red, dok sam ja citao nije bio,, e to je to. jeste noviji komp, nema ata kablova, sve sata u njemu, znas i one fore kad je mac hakintosh trazio samo najbrze , ne obicni kablovi ata, i tad sam ja sve pogasio u biosu , mislim da sam i to sto si rekao,.. jbg nije mi tebao XP, ono sta ce mi ovaj proveren i vise moze , stabilniji mnogo, nema plavog ekrana.

znaci da skinem neki zadnji XP 2012 on je modifikovan ? vidiim i pre kraj njih pise nesto oko tih drajvera sistema dodano. samo tesko cu nac verovatno Sp2, vidim svi su 3.
Pa ne znam sad da li bilo koji noviji xp ima odradjenu modifikaciju... Znaci instalirati XP na nov kompjuter - muka ziva. Tim pre sto vise niko ne daje flopi drajv. Pogledaj opis instalacije koji skidas i to je to. SP3 nista ne fali, radi to sve kako treba. Narocito na quad coreu.

A da, ima i fora da XP naravno napravi svoj BOOT loader, koji nikako nije kompatibilan sa sedmicom... Zato moras da popravis BOOT posle ove akcije XPa. Ili da ga instaliras pre instalacije sedmice.