Quote:
Originally Posted by branoy
aa vidim dodao si prvi red, dok sam ja citao nije bio,, e to je to. jeste noviji komp, nema ata kablova, sve sata u njemu, znas i one fore kad je mac hakintosh trazio samo najbrze , ne obicni kablovi ata, i tad sam ja sve pogasio u biosu , mislim da sam i to sto si rekao,.. jbg nije mi tebao XP, ono sta ce mi ovaj proveren i vise moze , stabilniji mnogo, nema plavog ekrana.
znaci da skinem neki zadnji XP 2012 on je modifikovan ? vidiim i pre kraj njih pise nesto oko tih drajvera sistema dodano. samo tesko cu nac verovatno Sp2, vidim svi su 3.
|
Pa ne znam sad da li bilo koji noviji xp ima odradjenu modifikaciju... Znaci instalirati XP na nov kompjuter - muka ziva. Tim pre sto vise niko ne daje flopi drajv. Pogledaj opis instalacije koji skidas i to je to. SP3 nista ne fali, radi to sve kako treba. Narocito na quad coreu.
A da, ima i fora da XP naravno napravi svoj BOOT loader, koji nikako nije kompatibilan sa sedmicom... Zato moras da popravis BOOT posle ove akcije XPa. Ili da ga instaliras pre instalacije sedmice.