View Single Post
Old 12-10-2012, 10:53 PM   #5
alek019
Senior Member

Default Re: Binary options...

Hmm...
Kod ove igranke najznačajnija stvar vam je da malo pratite forex podatke i u tu svrhu bar ja koristim fxstreet.com. Imate tamo svakojake dijagrame a podaci taze (real time re?im). Nekada zaista znači ako na jednom računaru gledate razvoj dogadjaja jer su dijagrami bolji nego na sajtovima za binary op. a na drugom "investirate". U svakom slučaju poma?e.
Va?na stvar vam je i strategija koja bi trebalo da vam donese profit. Neke imate na mre?i ali nisu ba? od velike vajde.Ko zaigra igranku, brzo shvati pravila igre i ?ta je dobro a ?ta lo?e.

Ne bih da vam solim pamet, ali evo nekih smernca za početnike kojih sam se ja dr?ao i koje mogu da obezbede ne neke velike novce ali pristojnu sumu na mesečnom nivou.

1) Za start vam treba ne manje od $300-$400. Mo?e sa manje da se startuje ali velika verovatnoća je da će se ta manja para brzo istopiti.

2) Ne prihvatajte i ne tra?ite nikakve bonuse jer dodatni uslovi koji se tada javljaju nisu ni malo laki. Obično se tada tra?i 20-30 puta iznos bonusa ili pak zbira va?eg uloga i bonusa da okrenete pre nego dodjete u poziciju da eventualno zaradjene novce mo?ete da tra?ite da vam se prebace na va? konto u banci.

3) Probajte da se dr?ite sledećeg rasporeda na dnevnom nivou. Čim zaradite $40-$50 stanite ili pak ako izgubite $40-$50 isto stanite.
Cela ova dnevna priča ne sme trajati vi?e od 2h dnevno.

Dok ne ovladate ovime i dok ne skupite malo vi?e kapitala budite veoma oprezni sa ulaganjima, maksimum $25.

Dakle čim malo zaradite STANITE.

Za taj dan je to dosta.

Nemojte da vas ovi sitni iznosi prevare, to vam je oko $1000 na mesečnom nivou (malo li je) i to stalno imajte na umu i ponavljajte sebi.

Često oni koji zapucaju da zaradjuju od silne ?elje gotovo u nekoliko minuta izgube sav ulo?en kapital, imajte to na umu. Sa jedne strane ako u toku dana dugo "investirate" sigurno dodje do zasićenja, gubitka koncentracije, pa vam je sve sporo i krenete da ula?ete veće svote novca ili pak ako ste dosta dugo dobijali sitna ulaganja pomislite ?ta bi bilo da je stavljeno desetak puta vi?e i ... blizu ste katastrofalnom kraju.

Ako uspete da se disciplinujete i ispo?tujete gore pomenute smernice na dobrom ste putu da ostvarite konstantan dopunski kapital.

Ako je nekome ovo interesantno mo?emo ovde razmeniti mi?ljenja i o onom lep?em delu kako izabrati ?ta da igrate. i kako da izaberete da tipujete UP ili DOWN i kako zaista stići do tih $50 dnevno u plusu. Mo?da će jo? neko ko ima iskustva u ovome ?eleti da svoje iskustvo podeli sa ostalima.

Nije ovo ba? idealna stvar da se oslanjate na ove novce u smislu egzistencije ali ako se pametno pridje ovom problemu mo?ete lepo sebi obezbediti zimovanje,letovanje...neku muzičku spravu...
alek019 is offline   Reply With Quote