Quote:
Originally Posted by quake2
Da pisem neki softver i da sam "kompanija"....naravno da bi mi u cilju bilo da bas moj softver u moru svega ostalog koristi pola planete (pa makar sam sebe kreknuo) kako bi me na kraju kupio npm Apple, pa dobijem od njih neku vecu sumu na ruke i mesecnu platu direktora...a ne cimam se pola zivota ratujuci trzisno sa njima a mnogo sam mali da bih pobedio  .
|
Ovo je otprilike polovina onoga na ?ta sam mislio kad sam napisao:
Quote:
Originally Posted by awacs
Kad bih bio ozbiljno paranoičan teoretičar zavere verovatno bih dodao da sami proizvođači softvera sponzori?u hakerske grupe kako bi efikasnije promovisali svoje proizvode...
|
Druga polovina se svodi na to da ubedi? ljude da kupe od tebe legalni softver da se ne bi patili čekajući i tra?eći krekovanu verziju 5.3.5 u kojoj su sređeni bagovi iz verzije 5.3.3 koju si povoljno na?ao u ?vedskoj.
Sad, da li su ti bagovi bili samo posledica prirodnih previda i ?urbe u izdavanju prethodne verzije ili su ba? dobrodo?li da bi bili iskori?čeni za ono ?to sam napisao u prethodnom pasusu...?
Mislim, s jedne strane je lako postati paranoik. Sa druge, prečesto mi se de?avalo da ubedim samog sebe da sam ne?to lo?e utripovao, a ispostavilo se da je to ?to sam tripovao bilo dečja igra u odnosu na ono ?to se zapravo desilo...
Pozdrav,
Vasa