View Single Post
Old 12-10-2012, 06:03 PM   #29
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Besplatni protools 10 hd za sve

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
Da pisem neki softver i da sam "kompanija"....naravno da bi mi u cilju bilo da bas moj softver u moru svega ostalog koristi pola planete (pa makar sam sebe kreknuo) kako bi me na kraju kupio npm Apple, pa dobijem od njih neku vecu sumu na ruke i mesecnu platu direktora...a ne cimam se pola zivota ratujuci trzisno sa njima a mnogo sam mali da bih pobedio.
Ovo je otprilike polovina onoga na ?ta sam mislio kad sam napisao:

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Kad bih bio ozbiljno paranoičan teoretičar zavere verovatno bih dodao da sami proizvođači softvera sponzori?u hakerske grupe kako bi efikasnije promovisali svoje proizvode...
Druga polovina se svodi na to da ubedi? ljude da kupe od tebe legalni softver da se ne bi patili čekajući i tra?eći krekovanu verziju 5.3.5 u kojoj su sređeni bagovi iz verzije 5.3.3 koju si povoljno na?ao u ?vedskoj.

Sad, da li su ti bagovi bili samo posledica prirodnih previda i ?urbe u izdavanju prethodne verzije ili su ba? dobrodo?li da bi bili iskori?čeni za ono ?to sam napisao u prethodnom pasusu...?

Mislim, s jedne strane je lako postati paranoik. Sa druge, prečesto mi se de?avalo da ubedim samog sebe da sam ne?to lo?e utripovao, a ispostavilo se da je to ?to sam tripovao bilo dečja igra u odnosu na ono ?to se zapravo desilo...

Pozdrav,

Vasa