Quote:
Originally Posted by quake2
Priblizava se lagano kraj 2012,a 64bit. plug inova jos nema,ziveli  .....nego...
evo novih zanimljivosti vezno za UAD karte.Izbacen je UAD2 OCTO http://www.uaudio.com/uad-plug-ins/uad-2-pcie.html
Veca moc procesiranja,bla,bla...ali,sasvim jasno se vidi da sada umesto dosadasnjeg ADSP 21369 cipa radjenog,gde drugde nego na filipinima  ,koriste singapurski ADSP 21489 chip....spreman za 64bit????....dali ce sada lagano menjati UAD2 solo,duo i quad.... karticama sa ovakvim chipovima?..(spremajte evre)...ili se radi o istom sranju a drugom pakovanju?....znacemo,kako smo vec sa UA navikli ....usporo....  .Nego,ja vrnuh svoj UAD2 u masinu i radim na 32bit sve u sesnaest,boli me patka  ,sad necu da predjem na 64 ni kada ja budem hteo  .
|
Ne verujem da je DSP problem da se naprave 64bit drajveri. Ima ih i za stvari koje imaju mnogo "gluplje" procesore u sebi. Ne znam zasto oni jednostavno ne zele to da urade.
Inace prvi UAD je koristio neki
MPACT 3D chip namenjen grafici i DVD dekodiranju, koji je radio na 125MHz

Posle su stavili brzi i specializovaniji chip koji je dosta bolji -
Sharc 21369, na 400MHz i sa integrisanim jedinicama optimizovanim za rad sa audio signalom. Sada logicno prelaze na unapredjeni
Sharc 21489 sa vise interne memorije, vise internih namenskih jedinica i sta ti ja znam cega vec...
Quote:
Originally Posted by quake2
Sta sve nece izbaciti  ....ali 64bit plug in,nedaj boze  .
|
Promovisu jBridge, imaju dil sa autorom