View Single Post
Old 11-10-2012, 10:26 PM   #25
quake2
Banned

Default Re: Besplatni protools 10 hd za sve

Quote:
Originally Posted by mikron View Post
Ja uopste ne mislim da je ovo paranoicno. Moje cvrsto uverenje je da to rade.
Naravno da rade....i to kada za to dodje odgovarajuci trenutak.Jel slucajno da se kreknula gomila RTAS i TDM plug inova (koji ce uskoro ostati bez platforme za koriscenje, PT11) bas u trenutku kada se pojavio AAX....kao,sve ove godine to niko zivi nije mogao da krekne,nego bas tada....onda...Apple kao nema dongle,vec stite Logic samo seriskim brojem....pa naravno kada su vec izracunali koliko ce otprilike legalnog softa da se koristi a ovaj drugi uracunali u cenu Mac-a,pospesili prodaju istog u zemljama treceg sveta,zviznuli reklamu da ta masina sprema rucak,narod se ponadao da ce ih nasankati skidajuci besplatan soft i to je to.....Jel Nuendo kostao 2000e?.....kako sada moze da kosta manje?...kako Reaper moze da kosta 60$?.....Ko su VXV ili kako se vec zovu? .....i otkud da su kreknuli tonu 32bit. softvera bas kada bi 64bit trebao da krene u expanziju?.....sto sada ne krekuju sve sto izadje?...(zato sto svaki proizvodjac softvera zna kada mu odgovara da mu se nesto krekne)...vec onako standardno,na kasicicu?...Jel jos neko zivi u ubedjenju da bi bilo koji piratski server mogao da izdrzi nalet velikih softverskih korporacija?....Zamislite kada bi svaki entuzijast koji voli kuci nesto da crpne po sequenceru,platio soft...pa svi bi samo pisali softver i zgrtali gomilu para,kakva motika....bre....Dobili ste lepo softver na poklon,pa ga onda sa uzivanjem i bez mnogo filozofije i koristite.....to sto je frizider prazan je vec neka druga tema......a soft ce da placaju profesionalci,ili oni koji hoce tako da se osecaju.)))))))))))))

Last edited by quake2; 11-10-2012 at 11:31 PM.
quake2 is offline