View Single Post
Old 09-10-2012, 12:13 AM   #25
quake2
Banned

Default Re: Mikseta za kucni studio do cca 1000 eura

Iznenadjenje je kompresor...ovo komotno radi jako slicno dbx-u 160-ci.Zateze poprilicno bez neprijatnog pumpanja a koloracija je ta neka....seda opet na bubanj, a za ostalo....sta ga znam.Nije 1176,al ne mogu da kazem ni da je mnogo gore.....1176 se voli,a ovo odradjuje posao bez sad tu neke posebne ljubavi.Rutiranje svega,ukljucujuci i kompresor,dojajno.Monitor sekcija,ako moze da se zaobidje super....ako bas mora....onda mora.EQ,apsolutno upotrebljiv.....jos kada bih nasao gde su ti famozni jamperi iz specifikacije pa da mogu i EQ da posaljem na direct out....bilo bi super.Inace,eq nema neku specificnu farbu...ono....korekcija,naravno u minus kada treba,i po meni dosta bolji rezultati ,cak i sa njim, od slicnih eq-a u itb svetu.Ne mogu da objasnim zasto-ali drugacije radi od bilo kod plug ina i vise prija mom ukusu.Mixer ima 6 aux-a,taman za dva efekt procesora i visekanalno pojacalo za slusalice....toliko mi je i trebalo.NJegov preamp za slusalice jos nisam probao a talk back je takodje ok....nemam zamerke.Sve je balansirano sem inserta....samo sto je to balansiranje vise,kvazi balansiranje.....ali naponi ok plivaju.Sve u svemu.....za te pare,mislim i dalje da je ovo best buy.

Last edited by quake2; 10-10-2012 at 08:20 PM.
quake2 is offline   Reply With Quote