View Single Post
Old 07-10-2012, 04:07 PM   #422
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Test mix - kanali za vezbanje...

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
Vaso?! Druže?! Ima lepih srpskih izraza za ovo što radiš! Samo ne znam zašto to radiš, i to ne samo sada, u ovom slučaju...?!?!
Filozofsko-didaktičko-eklektičko razlaganje toga šta ko kaže u svrhu čega?

Jel moguće da je važnije da se fekalizuje thread nego to što sam postavio kanale da ljudi vežbaju, pobogu.....!?!!?!?
Boki, druže! Nadam se da ne moram da naširoko obrazlažem koliko poštujem tvoj trud, kako u forumskom, tako i u realnom svetu. Sve u svemu mnogo poštujem ljude koji se iskreno trude u okviru muzičkog stvaralaštva. Ako nikako drugačije, mislim da sam to pokazao time što sam do sada u okviru ovog threada bio prilično aktivan (naravno filozofski, a vala i praktično) i poslao svoje mikseve (čini mi se) SVAKOG od ponuđenih paketa kanala, i tvojih i tuđih. I pre par strana sam objasnio zašto to radim.

Ako me pitaš "zašto filozofsko-didaktičko-eklektički razlažem to šta ko kaže", činim to upravo sa namerom da ohrabrim ljude da smiksaju i pošalju svoje mikseve, bez obzira na to da li su ih radili za pola sata, pet sati ili dva dana na laptopu ili slušalicama. Ako njima nije frka da šalju pet "popravnih" verzija, zašto je tebi frka? Niko te ne tera da ih slušaš, pobogu A možda ima onih koje zanima da čuju nečiji napredak.

Što se lepog domaćeg izraza "kenjanje" tiče, jebiga... upravo sam pokušao da ti objasnim zašto kenjam. Uostalom, da nije bilo i mog i tuđeg kenjanja, ovaj thread garantovano ne bi imao preko 40 strana i preko 33 hiljade poseta.

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 07-10-2012 at 04:10 PM. Reason: tačka zarez
awacs is offline   Reply With Quote