Quote:
Originally Posted by Arthur
jo? jedan glas za A&H u odnosu na Onyxa, kojeg sam takođe imao. Za mene osetno lep?i pre i eq, a i ta konverzija na onyxu je realno njaak. Bolje Uzeti a&h pa nekad kupiti ozbiljniju konverziju, lak?e će? se naterati 
|
Pa dobro, ako je njaak, nije bljak. Sve ste vi drugovi u pravu, ali ja i dalje stojim kod toga da za ~1000 evrobonova Mackie nudi
vrlo dobar all-in-one uređaj koji uključi? i radi? mnoge stvari (vrlo dobro, a mo?da i odlično). Čak vi?e stvari od onih koje Boki mo?e na svom Onyxu bez "i".
Kao ?to ka?e?, mo?da A&H natera čoveka da kupi "ozbiljnu konverziju", ali "ozbiljna konverzija" tra?i ozbiljne kablove, pa ozbiljno napajanje strujom (tako ka?u

), pa tako redom... da bi bila ozbiljna. Odnosno da ne bi bila "another brick in the rack" sa logom priznatog proizvođača konvertora.
Summa summarum, između vrapca u ruci i goluba na grani ja bih za 1000? izabrao
jato vrabaca u ruci u obliku Onyxa (preampi, EQ, konvertor, interface, DAW integration) umesto jedne gugutke u vidu A&H i raznih golubova na granama. Mada mi se javlja da je Relis već re?io da po?to-poto uzme ne?to na čemu pi?e A&H
Pozdrav,
Vasa