View Single Post
Old 05-10-2012, 10:03 AM   #2
quake2
Banned

Default Re: Studio skoro pa od nule

Posto imate mnogo manju visinu od one koja bi bila iole pristojna,a ni ostale dimenzije nisu bas sjajne....posto cete smetati ljudima koji budu gore u apartmanu,takodje cete biti vrlo klaustofobicni jer je u pitanju podrum....onda,potrebno je uloziti mnogo kesha a "partnerstvo" bi jednom moglo da se raspadne itd itd....predlog je ponovo sa moje strane..NE raditi nista.Mislim....draze mi je da ne spucate vreme i novac bez veze,nego da vam ja sada demonstriram kroz savete koji nikuda ne vode,sta sve znam o akustici.....jer,prvi savet bi bio...da kopate po patosu dok ne dobijete visinu barem 2,80 (to ne moze bez nekog iskusnog gradjevinca)....onda zestoki tretman po plafonu itd,itd....sve bi to kostalo koliko sigurno niste spremni da potrosite.....i pitanje je sta ce vam samo profi rezija?....gde je tu WC za studiske klijente?....relax room....vocal booth...zamisli neki ultra sredjen kafic u kojem u WC ides "negde gore" i guras se sa gazdinim ukucanima....babom npm...zamisli studio gde ti dolazi eminentna estradna licnost npm,jer je rezija vrh,pa covek hoce da pojede burek u pauzi....gde ce?.....na mixeti?...bataljujte ideju i trazite bolju lokaciju.Pozzzz
quake2 is offline   Reply With Quote