Re: Aleksandar Stanojkovic - Kao da je zabava
doboš može tiše, neće se izgubiti gruv. Pevanje je potpuno zanimljivo, jer zapravo nemaš uopšte lošu boju ni intonaciju. Ja da sam ti producent, tražio bi ti da ovo otpevaš malko frajerskije, zavučenije, ovako mi često zvuči kao vežba impostacije. Što opet ima neku svoju foru, mada bi ja to malko zatvorenije voleo da čujem. Zapravo ova pesma mi moli za ženski vokal, al to već nije tema. Simpatična je pesma, sound clean gitare je prelep realno, dok mi solo drajv malko smrducka, nema neke magije oko njega. Neki modulisani delay bi mu čini mi se lepo legao, pošto već ima puno tih isprekidanih nota na sred fraze, što mu malo lomi flow. I umesto drugog blues sola gitarskog bi lepo legao neki fini mellow truba solo, fligelhorn il tako nešto, to žanrovski jako lepo paše. Mada se ne bi ni rhodes bacio. Ovako mi je taj drugi solo malko davljenje pažnje i suvišan mi je nekako.
eto my 2 cents, al još jedan glas ohrabrenja ovde, text je potpuno potpuno ok, i ovakve muzike i ceo trip je nešto čega definitivno fali kod nas.
|