gledam da ne spamujem na svojoj temi, ali neshto su ljudi zatajili..
Quote:
Originally Posted by awacs
Namerno nisam upotrebio tu formulaciju, zato ?to je dvosmislena. Odnosno, ne treba da "nauči? da peva?" nego da "nauči? da peva? kao TI". Hope you catch my drift  .
|
shvatio sam, ali veruj mi.. kad nauchim da pevam, nauchicu i da pevam kao JA..
Quote:
Ne bi bilo "najbolje", nego jedino tako ima smisla. YouTube, Facebook, Soundcloud, a odskora i radio i TV nisu ni?ta drugo nego multimedijalni flajeri, a ne zarađuju se pare za račune od prodaje flajera, jel' da? Live, pa sa bendom ili bez benda, jebemiliga...
|
jedino sa akustarom za sada.. :/ jbg.. a nisam dovoljno dobar za tu akciju pa nema smisla ni to raditi za sad..

dodushe, shta sve chujem da se svira po klubovima/kaficima, pitanje je gde je standard..
Quote:
Verovatno zato i ima? dilemu da li je dobo? prejak ili ne. Nije prejak, samo je in-your-face.
Ne?to ?to i sam zna?: da si snimio pravi dobo? sa metlicama close mike + room postavio bi kompresor za 3 minuta i doneo bi odluku o jačini onako usput. Jebiga, kad uleti? u priču da "kucani" instument treba da folira dinamiku... tu nema kraja dilemi da li intervenisati u MIDI ili u audio sekciji, i da li peglati dinamiku putem MIDI velocityja, ili različitih ekspresija dobo?a ili audio kompresora. O nivou rooma da ne govorim... lavirint.
Mo?da sam proma?io temu, ali te dileme čujem na tom kanalu, tojest ako su one uop?te bitne za ukupan utisak. Da ti sam nisi pomenuo verovatno ne bih ni ja, pomenuo bih samo op?ti utisak o pesmi, kao u prvom postu.
Pozdrav,
Vasa
|
upravo tako.. a bilo je intervencija i u midiju i u audiju, od eq-a do konstantnog tweekovanja kompresora, pa transient shaper, i na kraju prosto ne moze da se izbegne ovo a da bude iole zdrav miks.. bar ja ne znam za reshenje.
Eh, da sam snimio bubanj...

da imam bubnjara izbacio bih josh pesama jer je jedino shto ih kochi upravo taj bubanj..