Quote:
Originally Posted by kravadinka
Mala napomena onome ko je od ove glupave rasprave napravio novu temu, moje su reči izvučene iz konteksta tako ?to je prvi post samo sa delom mojeg posta i bilo bi lepo da se ovde nađe i ceo moj post u kome pričam o tome za?to smatram da je Reaper za desetinu cene od drugih dobra kupovina, na koji se Moritz nadovezao i kako sam reče oti?ao u off.
|
Pa zasto uvek kada se povede razgovor x vs y, mora da dodje do varnicenja ?
Niti sam autor Cubasea, niti Reapera. Opet ovakve diskusije bi trebalo da su konstruktivne. Niko se nije rodio niti sa jednim programom i ako saznam nesto o necemu vise od onoga sto sam i sam otkrio, to je plus. Citajuci rasprave x vs y, sticem sliku i o manama i o vrlinama i jednog i drugog. JBT koji vam je, pa kome treba jednoumlje ? Ajde da pozatvaramo sada sve ostale kompanije jer postoji samo JEDAN dobar softver... Ili bilo sta drugo.
Ako pljujem na primer nesto sto je po mom misljenju lose, uvek ce se naci neko ko ce braniti to nesto, jer ga vidi iz drugog ugla. Neko treci ce videti stavove za i protiv i formirati svoje misljenje. Zato se ovo i zove FORUM. Javno mesto za okupljanje i razmenu misljenja - bar ako je verovati wikipediji na definiciji.
Velika vestina je
ne pasti u vatru, ali to je nekad tesko postici. Dalje, za svadju je potrebno dvoje, pa ako i neko krene da flejmuje, probajte da ga iskulirate. Ja sam licno cesto ulazio u prepirke, ali nisam uvek bio tako tvrdog misljenja i cesto sam izvlacio ili potrebnu informaciju, ili pouku... sta god. A i ja se ne racunam
Sve je cool dok smo u sferi civilizovanog. Neka tako i ostane i imace svi koristi od toga.