Quote:
Originally Posted by dvuckovic
Nema ti tu "odlike" Telefunkena ili bilo cega, sve je to staro 40 i vise godina...veoma varira od komada do komada. Drugim rijecima, ako neces da se sam igras i isprobavas, nadji nekog ko to zna bolje od tebe. Ima nekoliko ljudi u BG koji su i verzirani i imaju lager, ako ti treba kontakt, nije problem da ti dam.
|
pa mnogi navode po oglasima Novo mada i sam kontam da je sve to pitanje, i u najboljem slucaju mozda ubodem neku new old stock, koliko-toliko upotrebljive. I kao sto kazes hocu ja da sam isprobam, zato i planiram da uzmem 2-3 razlicitih proizvodjaca pa da sam testiram kako se ponasa mikrofon, ali da uzimam recimo 10-ak telefunkena ko sto rece bockie ne planiram vec toliki trosak, rado bih al preesuusiloo

... bio bih ti zahvalan za te kontakte, jer sam video iz Nemanjinog posta o zameni lampe u preampu da mu je covek detaljno uradio testove i poslao merenja, koja su bila u granicama normale, stoga nadam se da i tih nekoliko ljudi ko sto kazes rade ta merenja, da mogu da ih kontaktiram radi kupovine. hvala ti unapred!