View Single Post
Old 29-09-2012, 12:33 AM   #10
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: M-Audio Fast Track Ultra - Slabi input / output

Quote:
Originally Posted by nik View Post
Odredjena serija m-audio fast track ultra ima problem sa elektronikom. Uredjaj nestane iz sistema, ponekad se opet pojavi, ponekad tek nakon reinstalacije drajvera. M-Audio zna za problem i navodno su vani primali uredjaje nazad na doradu.
Nekoliko godina sam proveo u trgovini, prodao sam nekoliko stotina, možda i hiljada uređaja ove marke i NIKAD nisam čuo za ovo "pravilo"...! Slobodno šetam centrom, bez da me gađaju paradajzom...
Drugo, to su najprodavanije karte u evropi, pa s' obzirom na broj komada, sigurno je da ima najviše reklamacija, što procentualno bude najviše u rangu svih ostalih, ako ne i manje...

Dakle, smem da tvrdim, bar po svom ubeđenju, da je ovo.. ...kako se to napolju kaže - čist "Bollocks"...!

Priča je šuplja, jer NIKO NIKAD ne prima ni na kakvu "serijsku doradu" već se vraća na (basic) servis ili se menja za novu, jer garantni rokovi za servis ni u teoriji nemaju vreme potrebno za povrat u fabriku... Na to računa svaki proizvođač...!!! Nije to auto!
Dakle, u cenu je uračunato 5-6% crknutih (nemoguće za popravljanje) sprava i to (tu procentualnu mogućnost) plaćaš prilikom kupovine...!

Dakle opet:

"Aha, praviću sprave u Kini - 70% je jeftinije nego u USA, ali ću 20% trošiti na transport, 7% na reklamaciju i crkotine, i, gubitak od pada kvaliteta kompenzovan (već postojećim) marketingom - 10%...!
Dobar sam 33% ili više...!
Hell yeah, I'll go for it!!!"

Bockie is offline   Reply With Quote