Quote:
Originally Posted by nik
Odredjena serija m-audio fast track ultra ima problem sa elektronikom. Uredjaj nestane iz sistema, ponekad se opet pojavi, ponekad tek nakon reinstalacije drajvera. M-Audio zna za problem i navodno su vani primali uredjaje nazad na doradu.
|
Nekoliko godina sam proveo u trgovini, prodao sam nekoliko stotina, možda i hiljada uređaja ove marke i NIKAD nisam čuo za ovo "pravilo"...! Slobodno šetam centrom, bez da me gađaju paradajzom...
Drugo, to su najprodavanije karte u evropi, pa s' obzirom na broj komada, sigurno je da ima najviše reklamacija, što procentualno bude najviše u rangu svih ostalih, ako ne i manje...
Dakle, smem da tvrdim, bar po svom ubeđenju, da je ovo.. ...kako se to napolju kaže - čist "
Bollocks"...!
Priča je šuplja, jer NIKO NIKAD ne prima ni na kakvu "serijsku doradu" već se vraća na (basic) servis ili se menja za novu, jer garantni rokovi za servis ni u teoriji nemaju vreme potrebno za povrat u fabriku... Na to računa svaki proizvođač...!!! Nije to auto!
Dakle, u cenu je uračunato 5-6% crknutih (nemoguće za popravljanje) sprava i to (tu procentualnu mogućnost) plaćaš prilikom kupovine...!
Dakle opet:
"Aha, praviću sprave u Kini - 70% je jeftinije nego u USA, ali ću 20% trošiti na transport, 7% na reklamaciju i crkotine, i, gubitak od pada kvaliteta kompenzovan (već postojećim) marketingom - 10%...!
Dobar sam 33% ili više...!
Hell yeah, I'll go for it!!!"