View Single Post
Old 28-09-2012, 05:44 PM   #28
vakatt
Member

vakatt's Avatar

Default Re: The Kemper Profiling Amplifier

Quote:
Originally Posted by MUzzY View Post
Jbg ne znam odakle mi

Nisam probao S-gear ali po demoima koje sam sad preslusao zvuci jako slicno Studio Devil VGA pluginu. Redwirez impulsi uvek dignu kvalitet Ali i dalje se cuje kako "pogresno" amp cita nizak signar iz gitare...

P.S Probaj LePou pluginove. Besplatni su i jos uvek nemaju konkurenciju sto se mene tice. Ako hoces brakeup probaj LeXact model na clean kanalu i odvrnutim gain-om.
Otprobao sam svasta od LePou-a, prije mozda godinu dana kada sam testirao sve sto se moglo iz te oblasti i ostao mi je LeCab u upotrebi u kombinaciji sa IgniteNRR1 (valjda Soldanova simulacija , odlican za lead) . Igrao se i sa TSE glavama i sta sve ne, Apmlitube i Guitar rig takodje odavno, i sad posle 3,4 godina svega i svacega najcesce koristim Overloud TH2 (dok neko ne prodje zastitu S-geara ).
Trenutno mi ne treba nista za live sviranje pa mi ne treba hardware a moja ocekivanja su da ce za 3,4 godine neko sigurno dogurati softverski strasno blizu onoga sto nude hi-end resenja poput Kempera.

vakatt is offline   Reply With Quote