Thread: GP ili ne?to sl
View Single Post
Old 23-09-2012, 10:49 AM   #25
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: GP ili ne?to sl

Quote:
Originally Posted by amaterius View Post
nema potrebe neke stvari obja?njavati jerbo vi ste donjeli svoje predođbe i vjerojatno ih nitko neće promijeniti pa ni ja . Mo?da moj pristup nije od početka bio ispravan a mo?da...
Ja razumijem da ?elite pomoći i zahvalan sam na tome ali ne spadam ja u niz onih pametnijih koji će shvatiti ?to je na stvari u nekim pojmovima koji su mu strani a pogotovo ne kad mu se čini da ne donose odgovor na njegovo pitanje.
Bilo je dosta polemika i raspredanja oko toga kako izvesti midi u c5 kako sve podesiti ali nije dalo razultat koji sam ja tra?io. Zbog toga sam otvorio ovu temu da vidim ako si mogu čime pomoći al sam opet zavr?io na c5. I ja a bogami vi?e vi znate koliko rada treba da se shvate i nauče neke stvari u produkcijskim vodama.
Ja nemam vremena za učenje i zato sam htio mukte na jednostavniji način i ne znam kako Vi al ja tu ne vidim ni?ta lo?e.
Jo? jednom ?ao mi je ?to ste me prosudili onako kako jeste ali niste ni prvi a ni zadnji
ipak jo? jednom hvala pogotovo @idvi koji se trudio svim silama iako ja nisam razumio ?to priča a neke stvari nije dopu?tao forum pa je ispalo da ne znam ni list edit otvorit ali ...
ipak hvala i sorry
Ma nee nemoj krivo shvaćat..ja sam ti napomenuo da samo USPOREDI? sliku svog List editora i onu koju sam ti ja posla i biti ce ti jasno sto govorim...u tvom List editoru nesto nedostaje a to je Program change ...i vjerovo sam da kad to usporedi? da ce te ineresirati a ZASTO to ti nemas..znaci tu je kljuc svega! I onda bi dalje nadovezali pricu da ti pomognemo.
Nemoj se ustrucavat pitat..svi smo tako poceli...ali IPAK bez da sam nesto poduzmes TESKO. To je i smisao ovog foruma !