Quote:
Originally Posted by kravadinka
Mala napomena onome ko je od ove glupave rasprave napravio novu temu, moje su reči izvučene iz konteksta tako ?to je prvi post samo sa delom mojeg posta i bilo bi lepo da se ovde nađe i ceo moj post u kome pričam o tome za?to smatram da je Reaper za desetinu cene od drugih dobra kupovina, na koji se Moritz nadovezao i kako sam reče oti?ao u off.
|
Da, priznajem ja sam taj...
Napravio sam novu temu zato sto je vise od 50% postova bilo off topic i zato sto me Psionic zamolio. Zasto ovo objasnjavam nije mi jasno.
Ako mislis da je glupo, mogao si me zamoliti da obrisem, a i postavlja se pitanje zasto diskusija traje toliko ako je glupa.
Najvaznije: nadam se da nisi ozbiljno mislio da sam namerno hteo da bas tvoje reci izvadim iz konteksta? Dodacu koji god post hoces, namera mi je da slusam zahteve korisnika pri moderaciji, makar oni ne znali sta je topic, a sta off topic, ja stvarno nemam nikakve koristi od toga!
Uzgred, nisam editovao NICIJI text, svi postovi su u celini premesteni pod novi naslov. Sada cu da pogledam da li ima jos nesto o starom threadu u vezi sa ovim, ako ima, moja omaska, iskopiracu.