Thread: GP ili ne?to sl
View Single Post
Old 21-09-2012, 07:35 AM   #23
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: GP ili ne?to sl

Quote:
Originally Posted by amaterius View Post
br 1
taj savjet o ex u midi pa onda lako nabacit sve ?to treba u bilo kom programu dobio sam ovdje kad sam pitao o načinu prebacivanja projekta u neki drugi daw
2 mogli ste odmah reći da ne ide kad su u pitanju instrument trake.u međuvremenu sam rije?io slučaj tako ?to sam bubanj kopirao u midi traku i odredio gm drum i sve lijepo exp u midi a ostale instrumente promijenio u guitar pro. Ono o radu u studiu s materijalom je -snimim nekakav demo s svojim vsti , export u midi svega, a kad ima? kockice mo? na njega i ufurat vsti i ovake i onake pluginove. Kockice i velocity ćesto su dosta za okvir , demo da vidi? ?to ti odgovara a ?to ne kao kupcu, a ostalo će srediti znalci va?eg kova. Sigurno je tako lak?e nego otići u studio i na nekom drugom programu crtati svoje zamisli...ili se varam

E da i ?ao mi je ?to ste me proglasili nezahvalnim seronjom ali samo nisam dobio odgovor kakav sam tra?io odnosno koji bih razumio
ipak hvala svima
Koliko vidim da be?i? ko vrag od "tamjana" od sr?i tvog problema i koliko sam shvatio i uvidio tebe ne interesiraju na?i svjeti i trud da ti pomognemo..već mar?ira? svojim drumom..pa nek ti je sa srećom ..ja zavr?avam s time.!
I stvarno te ne interesira kaj je to LIST EDITOR: