Thread: Reaper i MIDI
View Single Post
Old 20-09-2012, 08:49 AM   #65
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: Reaper i MIDI

A neee, samo sam pokušavao da pomognem...
Realno, običan korisnik nema pojma šta znače neke od opcija, pa bi bilo lepo da postoji neka LIGHT MODE varijanta za Preferences gde će sve biti slikovito, na primer Low Latency Crackling ON - OFF, pa pod tim sakriveno od korisnika gomila nekih sitnica koje se same zakače i otkače.

Šalu na stranu, iza Steinberg-a stoji Yamaha, iza Sonar-a Rolannd, Pro Tools-a AVID, a Cockos je koliko znam neka skupina od par ljudi koji nešto prčkaju pomalo i prave to što prave, ako sam sve to dobro razumeo.

Kako bilo, ljudi su dali domaći zadatak velikim imenima za mnogo šta, lično čekam Pro Tools 11 da vidim hoće li napisati code From Ground Up ili će i dalje da nam prodaju bezvezariju, ali gledajući neke osobine Reaper-a, mislim da nema šanse da ih stignu, kao i Steinberg, to su teška imena, sa godinama u nazad neke svoje tradicije koje se slepo drže, dinosaurusi koji teško manevrišu baš zbog toga.

A što se tiče izgleda, kontrasti se svakako moraju poboljšati za lakše raspoznavanje, ali i originalna tema može da izgleda jako svedeno i uredno.
Attached Images

www.dynamix-audio.com

Last edited by kravadinka; 20-09-2012 at 09:06 AM.
kravadinka is offline   Reply With Quote