Thread: Pitanje sobe
View Single Post
Old 20-09-2012, 12:22 AM   #2
Anthony
Member

Anthony's Avatar

Default Re: Pitanje sobe

Quote:
Originally Posted by NLP View Post
http://www.rumski.com/forum/showpost...3&postcount=39

Gledano sa stali?ta da je to privremena odnosno studentska soba, pokrpaj akustiku sa modularnim elementima (ala realtraps, gikacoustics...) mo?e i u DIY izvedbi i ne mari za tu "rupu".

Ne?e biti neko profesionalno i uzorno re?enje ali bit ?e podno?ljivije, samo pazi da dobro smiri? nizke, koliko je mogu?e, zna?i napravi efektivne bas trapove da rade i do barem 60Hz (koliko vidim tvoji Adam A3X idu do toliko).
studentska soba jo? barem 2 godine a po?to imam 22 godine puno se toga moze desiti u to vrijeme,a i nemora htio sam jo? pitati nekog tko ce to znati...mislio sam mozda stol stavit pored vrata pa da su mi le?a kad sjedim okrenuta prema prozoru. po?to onda sweetspot nebi mogao bit u to?noj sredini,htio sam pitati kolko je to presudno? dali je stvarno primjetno ako monitori nisu u potpuno to?noj sredini,dali to kvari stereo sliku?

i vje?no pitanje...kolko moze bit opasno spavat u toj sobi ako od kamene vune napravim absorbere i trapove? volim muziku ali volim i svoje zdravlje,s time se nezelim zajebavat...