Thread: GP ili ne?to sl
View Single Post
Old 19-09-2012, 01:51 PM   #2
amaterius
Member

Default Re: GP ili ne?to sl

jučer nisam imao vremena al sad imam
naime mislim da smo se mi udaljili od teme nekoliko svjetlosnih godina
moje poimanje nekih fraza pa i onog midi izgleda nda se u Va?im krugovima svodi na NULA ali ja nisam ni producent nit imam studio a i poku?aji miksa zavr?ili su neslavno
Dakle ono ?to znam i ?to mi je trenutno dovoljno je crtanje kockica u cubaseu iučitavanje pojedinih vst instrumenata kako bih dobio malo bolji dojam kako to odprilike zvuči a da nije onaj klasični ping-pong zvuk iz microsoft GS Wavetable.
To mi je dovoljno da vidim jesam li stavio kockice na pravo mjesto
to zvuči ovako nekako kad pustim sa onom vsti-ima
https://www.box.com/s/jv18ggyqnidifhekfcia
prvi dio nekaj ?teka no nije ni va?no
exportiram u midi i spremim za učitavanje u drugom daw-u ako treba u studiu i to prepu?tam onome ko valjda zna
e sad za sebe bih htio exportirati u MIDI ali koj će biti svirljiv na klavijaturi
u ovom slučaju kad pokrenem midi sve svira piano, dakle ne raspoznaje zvukove
ovak to izgleda slikovito

ovdje se vidi da nema izbora za wavetable bla bla
onda sve odčekiram po savjetima znalaca sa rumskog
i export

al kad sad to pokrenem dobijem ovo

sve svira piano pa i ono standard

e sad u guitar pro uvezem fajl i sve instrumente stavim kako bi trebali biti , dakle čenđam ono piano sa instrumentima kojima ?elim
no traku bubnja koju isto svira piano nikako ne mogu pretvoriti u drums track već mogu izabrati samo neki od instrumenata
ALSO DAKLE BITE
mogu li ja to promijeniti da mi svira onaj bubanj iz wawetable
ako ne mogu li te iste stvari napraviti u nekom drugom programu, midi editoru...
to je sr? mog pitanja i problema
a za ostalo imam dosta godina da mi je jasno da preko noći neću postati pametan kad nisam ni u ovih 40 kolko mi na leđima
dakle ako mi netko mo?e pomoći bio bih zahvalan
amaterius is offline   Reply With Quote