Quote:
Originally Posted by HeatMan
mala razlika?
koliko se secam ti svirash ozbiljne dzitre, ako ti je razlika "toliko mala" onda ne znam shta da ti kazem majke mi
ko kad bih ti ja sad rekao da zaklin du pre i jo jo ma sviraju isto i imaju isti ton :/
videcu josh ljudi, hvala na pomoci.. ali ovaj dupli output mi ne radi posao jer bih da to bude odradjeno sve u gitari da bi moglo da se koristi live varijanti, a svi znamo kako izgledaju live svirke 
|
Pa, da sviram. Svirao sam sve i svasta i zato mogu da tvrdim da je razlika mala za to sto ti zelis da dobijes. Bar ja tako mislim. Dobices neki chorus/phase-like efekat sa tonom jako slicnim onim kojim dobijes kad su bridge i neck magnet upaljeni. Out of phase fazon jos i mogu da shvatim ali kratko delay-ovan sound ne mogu.
Ne kapiram cemu tolka tajnovitost sa tvoje strane te odbijas da pojasnis o cemu se radi al'dobro. Hoces da napravis prirodan doubler?
Drugo sto mi pada na pamet bi bio recimo delay koji blago izmodulira signal i toga vec ima kako u hardwerskoj tako i u sotwerskoj formi.
Kad vec pomenu dvoje celista: Najveca razlika u toj varijanti su 2 razlicita sviraca (razlicitog temperamenta, stila, ideje o tonu ...) Boja instrumenta je tu zanemarljiva.