View Single Post
Old 18-09-2012, 07:59 PM   #20
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: 32bit ili 64 bit?

Quote:
Originally Posted by kravadinka View Post
Hehe...
I ti kao i mi treba? da čita? bolje, stavka pod brojem 6 je routing iz jednog audio-instrument kanala direktno u drugi, dakle izlaz iz prvog-ulaz u drugi, mo?e li to?
Nisam skapirao sta pitas, moze samo u subgrupu, sto je po meni preglednije nego da ga mesam sa ostalim trakama i slicnije je pravoj konzoli (ali tu je i fundamentalna razlika u pristupu, jedan je zatvorenijeg tipa - Cubase, drugi je otvoreniji za cackanje i tweak - Reaper) Ne znam doduse sta bih sa ovim rutovanjem kroz audio kanal postigao, kad vec imam subgrupu, koja je u Reaperu ustvari audio traka sa kliknutom zagradicom... Rekoh po x-ti put, stvar licnog ukusa, meni je to malo konfuzno...

Quote:
Nemoj da besni?, samo polako...
Trudim se... Pokusavam da sagledam realno, a ne pristrasno - ako shvatim da mi je Reaper bolji, momentalno cu se prebaciti. Zato i znam ponesto o njemu, jer sam pokusavao da mu prodrem u filozofiju... Ali za sada me nije odusevio toliko da batalim Cubendo.

Quote:
Pa ti si pretvorio ovo u X vs Y, mi smo pričali o DAW-u koji ko?ta 10 puta manje, a radi svoj posao zadovoljavajuće.
Reagujem na opaske tipa - bolje sve stavi na 32bita i Cubase je spor treba 100 klikova misem. Nista vise.

Quote:
Ovo za latenciju je C6 i Reaper na istoj ma?ini, posti?emo manju latenciju na Reaper-u.
E sad, bar je matematika u ovim konfiguracijama pomerena, kod mene hoće, kod tebe neće, de?ava se često...
To jeste... Ne svidja mu se moj ASIO drajver ili sta vec...

Quote:
A vidi, ovo za broj click-ova, kad otvori? mikser mo?e? sve da proba? i vidi? i sam, jedan click za kopiranje plugina, jedan shift + click za brisanje, click + drag za grupu, isto tako i u nazad i tako redom...
Video sam... Svidja mi se fora sa trazenjem VSTa i ceo taj menadzment plaginovima, ali... To bih voleo da vidim u Cubaseu.

I najzad sto se klikova tice - sta sad, jedan klik manje i softver je odmah bolji i produktivniji...