View Single Post
Old 18-09-2012, 07:30 PM   #17
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: 32bit ili 64 bit?

E sad cete videti kako se RAGEuje po forumima

Ne znam zasto se ovo pretvara u diskusiju Reaper vs sve ostalo, kada to nije tema ? Drugo, ne vredi da se ubedjujem sa ljudima koji su resili da je nesto onako kako su zacrtali i to je to.

@Kravadinka

Sjajni su ti protivargumenti... Ovaj posebno:

6 - Nemoguce

Pa kako onda dodjavola snimam vokale u 100 tejkova u istoj audio traci, pa biram koji mi se svidja, ili ga sastavljam od delova - sto Reaper moze tek od nedavno ? Ako ti ne znas kako, ne znaci da ne moze.

Znaci na Reaperu, bez otvaranja miksera (koji stoji dokovan i zauzima veci deo ekrana) ili kliktanja na trake, sve zavrsis u jednom kliku ? Otvoris prozor, on sam zna koji plagin i tako dalje ? Daj to ovamo jebote, ocu i ja!

@Jan

Napisah ja ranije da DEFAULT izgled Reapera boli - ovo su skinovi. Rekoh vec da je RADO v4 ok. Ili taj tvoj skin. I njega sam imao... Daj bre, citajte postove pre odgovora.

Imas li uporedno da probas C5 legal i Reaper na najmanjem baferu ? Ako imas testiraj, pa javi rezultat. Ovde ne mogu da tvrdim nista, jer se nisam cimao oko podesavanja enginea. Opet, nisam to radio ni na Cubaseu, pa sve radi lepo...

Ne bih da rejdzujem ovde, ali ovakvi stavovi me dovode do ludila. Pricamo o matematici, ali izgleda 1+1 nije svima 2 !

Last edited by psionic; 18-09-2012 at 07:39 PM.
psionic is offline   Reply With Quote