Quote:
Originally Posted by kravadinka
pa tako ne mo?e? ni?ta reći ?to će izmeniti utisak većie ljudi na planeti koji koriste DAW da je Cubase jedan od najsporijih i subjektivno najru?nijih DAW-ova na tr?i?tu.
|
@Psionic to je odgovorio na najveci deo tvojih pitanja.
A je tebe licno pitam zasto si toliko ostrascen po pitanju pljuvanja Cubase i velicanja Reapera?
Iznosis i predstavljas svoje licno ubedjenje kao opste prihvaceno i poznato a zapravo daleko od istine.
Vec nekoliko puta je receno da svaki DAW ima + i - i da svakome odgovara nesto drugo i da je stvar skoro 50% subjektivne prirode ali ti i dalje nastavljas "advokaturu"...i po postavljenim pitanjima vidim da nisi koristio Cubase uopste ili si ga samo letimicno pogledao sto ti definitivno ne daje za pravo da iznosis takve tvrdnje koje ni sam nisi probao.
Reaper nisam probao i ne veruem da cu jer nemam vremena za ucenje novog softa samo da bi bio u trenutnim tokovima i samim tim nemam prava da ga pljujem jer ga ne koristim i ne znam. Meni Cubase radi sve sto mi treba, da li bi voleo neke promene u Cubase DA kao i svi drugi koji korite bilo koji DAW.
Vidim da imas iskustva i samim tim sam jos vise iznenadjen takvim stavom.
Be more Pro less Tool