hmmm.. ako ti kazem morao bih da te ubijem
imam suludu ideju da postavim to na djitru na jedan pickup.. poshto trenutno pravim nacrte za tamburu, pa kad vec ubacujem switcheve tipa series - parallel, in i out of phase, probao bih i sa ovim.. a mislim da to niko nije probao na gitari.. mada, verovatno se i varam..
A delay pedala i tome slichno mi ne radi posao jer je to isti signal dupliran, ovo bi bila dva razlichita signala od dva razlichita pickupa koji su na razlichitim pozicijama na telu pa s toga ne hvataju iste harmonike, pa bih probao sa minimalnim pomerajima ne bih li dobio neke interesantne zvuke.. a mislim da je iznad 20 ms postaje primetno da su 2 signala u pitanju..
Jedino me brine shto je to slab signal kog malo duzi (ili loshiji) kabl moze s*ebati, a kamo li elektronika..
a imam jednu delay pedalu koja mi je bukvalno uvek ukljuchena i pravi mi taj "zvuk sobe" tj kao early reflections, a kad ne sviram uzivo, to koristim chak i vishe nego dimension D za shirenje slike.. ali ovo bi bilo neshto malo drugachije jer nije dupliran signal..