Quote:
Originally Posted by BillySound
Hvala na pomoci, svaka cast majstore, shvatio si poentu pitanja. Tako sam jednom pitao u vezi procesora ( ne secam se tacno pitanja ) u fazonu koj procesor je bolji, da li je isplativo po toj ceni uzeti polovan...a odgovori su bili tipa kupi nov, ako ne rizikujes neces ni da dobijes, pa te ulozi jos malo pa uzmi ovaj dobices i garanciju...Cak je bio i odgovor u fazonu ako nemas para sta se zalices na jace stvari i tako... bas ono sto ti kazes, ja se raspitujem za ficu a oni mi kazu kupi golfa x) hehe 
|
Kada me neko pita koji kompjuter da kupi za 300ak evra, ja krenem da mu nabrajam i shvatim da sam dogurao do 700-800. Ne umem da kazem coveku uzmi celeron procesor, uzmii 2gb rama... Obicno ide - ma sta, dodaj dvajes evra i pazari GTX690

To nema veze sa parama... To je manija nekih ljudi, da zele da imaju top komponente, ne mogu da se suzdrze, pa svoje zelje projektuju onome ko ih pita - verujem da je tako i u ostalim sferama zivota.
Branoy, nisu bas svi ovde muzicari. Kladim se da manji broj ljudi ovde zivi od muzike. Ima ih dosta koji to jednostavno vole i koji se time bave amaterski i iz ljubavi. Ili su tek na pocetku svog puta ka slavi...