View Single Post
Old 14-09-2012, 12:04 AM   #23
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Zujanje zvucnika i mi?a,pogotovo u 3d app?!

Quote:
Originally Posted by Khan View Post

Moze... i te kako, Psionic druze, fala na ispravci, sad mi nije jasno sta sam ja procitao na onoj listi konfiguracije... Eto sta radi nedostatak sna.

Losi kodeci, osteceni fajlovi i losa interpretacija istih...

Imam nekih mp3 kolekcija koje zvuce kao da su bitcrush-ed kada se pustaju kroz winamp, bilo da koristim motu, audigy ili integ. Isti zvuce normalno u Traktor Player-u ili WM.

Bez promena u bufferu...
Sasvim je moguce i to, ali mene brine to sto ceo komp koci i stuca, nije samo da se lose cuje... A narocito ako su mu isti fajlovi radili na predhodnoj zvucnoj... I to se desava i nakon reinstalacije XPa (kodeci i sve ostalo je osvezeno ispravnim verzijama)

Trebalo bi temeljno da pristupi ovom problemu - da prvo proveri te fajlove na drugoj zvucnoj, da eventualno pronadje druge fajlove koji su 100% ok, mozda proba cisti WAV fajl da pusti (proveri kodeke).

Ako to prodje na isti nacin, uz distorzije, onda da se baci na pretragu drajvera, proveru IDE grana koje su u PIO modu...

Na kraju nek instalira Win sedmicu...

Ako nista ne pomogne, nek uzme jedan oveci pajser i laganim zamahom primenjujuci dobro odmerenu kolicinu sile, ucini precizan i cist udarac u podrucje CPUa na maticnoj

Last edited by psionic; 14-09-2012 at 12:07 AM.
psionic is offline   Reply With Quote