View Single Post
Old 13-09-2012, 12:17 PM   #7
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: hahaha..kakav (muzicki?) video????!!!

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Pa jeste - niko nije rekao da nije. I facebook je marketing (svako hvali sebe i svoje radove / slike sa odmora / kucne ljubimce itd..)
Ovaj lik je isplivao zbog videa - svi su se slozili da bez videa nebi ni blizu imao toliko gledanja... video i njegovo jahanje konja je "hook" koga pesma nema u muzici.
Cela rasprava sa tobom je bila oko toga da je ovo tebi identicno kao Guetta..a nije. Ako toliko dobro mislis da vladas materijom..poslusaj i ti opet nekoliko njegovih radova i ovo, pa kad uocis neke razlike, javi se da prodiskutujemo opet
Pa eto, Yaixu je isto ko Guetta, a i meni je isto ko Guetta (ili LMFAO, ili kogod takav nekakav). Mislim, šta da se radi, ne mogu svi da budu stručnjaci za sve žanrove.

Da se razumemo - čujem ja razlike, nisam baš toliko tvrd na ušima, ama su mi te razlike otprilike ko između makrobiotičarskog i gurmanskog govneta, odnosno ne bih da ugazim ni u jedno.

A to da li je hook u videu ili u "muzici"... koga je briga za to? Sve vrste i podvrste pop muzike (dance, techno, heavy metal, hip hop, rock...) su oduvek bile multimedijalne.

Uvek uz pop muziku ide određeni "stajling" i "lajfstajl". Samo zaista veliki likovi (i likinje) uspevaju da iskoče iz svog žanra i da budu zanimljivi i onima koji nisu "iz njihove priče". E jebiga, Davidu Guetti to još uvek nije pošlo za rukom, pa ga zato ne smatram nešto velikim i nedodirljivim. A Lady Gagi je pak donekle pošlo za rukom.

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 13-09-2012 at 12:46 PM.
awacs is offline   Reply With Quote