View Single Post
Old 13-09-2012, 12:36 AM   #17
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: nasao sempler konacno za win da valja!!

imam mek i logic instaliran na poseban disk,. al mrsko mi se saginjati stalno dole i menjati kablove,, to jest iz ovih diskowa win iskljuciti sata kablove, i staviti jedan u ovaj,, onda moram u bios na profil 2 da bi radio mac os x, msm onaj bios od hakera da bi radilo na asus p5q. a prvo podesavnje opet moram uci izabrati ako zelim u windows pa vratit kablove u diskove , tamo sam ja njega i skontao ima mnogo vremena, i napraio boje,, legato ,, svirljivost, OSC da izvrtis boju sve fenomenalno,, a zvuk prirodan i u gornjim i u donjim frekvencijama a dinamika mu je vrhunska.. zaljubio se odma u njeg. i et odgovora i na to zasto njeg, meni ima razlike,, a jedini sempler koji je tako lagan za vrteti po njemu sve zivo i postic rezultate .

na kontaktu et opet njeg meni su ruzni i oni filteri sto dodajes ih, bezveze su mi,, a vidim u svakom novom kontaktu jos nadodaju filtera, sta ce im koji k. bolje da naprave jedan al da valja itd.

i ono najvaznije,, znas kad je covek naviko na cubase od ataria ?! e to je to ,, iako sam u logicu kao u drugoj kuci i vise me zadivljuje neg cubase, al nemos nekako naterat mozak da tamo ostane zauvek.

Last edited by branoy; 13-09-2012 at 12:42 AM.
branoy is offline   Reply With Quote