View Single Post
Old 12-09-2012, 03:29 PM   #19
nikolaivanic
Senior Member

Default Re: hahaha..kakav (muzicki?) video????!!!

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Ne, ti nisi shvatio sta sam hteo da kazem. To sto MTV/Radio vrti je sastavni deo i smisao njihovog postojanja! Pustanje pesama nije marketing!!
Marketing je kad se nesto reklamira svakih 15 minuta, kad se grad izlepi sa posterima, kad se snimi TV reklama i vrti, kad se daju besplatni primer i na ulici ili zakupi strana u novinama.
Ja nigde nisam video reklamu "kupite Guettu - najbolja muzika na svetu!"
Koji je to muzicki marketing koji ljudima ispira mozak??
To sto vrte su "playlists" i prave se od novih izdanja i top lista (od prodaje i downloada...)
DaBear, ne mislis da sam MTV nije jedan MARKETINSKI BIZNIS ZAHVAT?
Sustina njihovog postojanja nije da mi uzivamo u dobroj muzici vec zarada i uticaj na muzickom trzistu. To je marketing. Ne treba da reklamiraju Guettu, dovoljno je da ga pustaju na svakih 2h. Naravno, kako su postali uticajni, i radio stanice prate trend koji oni utvrdjuju. Ako budem dobio dozvolu, postavicu mjuz jedne francuske grupe koja vise ne postoji iz razloga sto nisu dobili adekvatne angazmane pa je svako otisao svojim putem. Oni su mislena imenica po slusljivosti i kvalitetu za 90% mtv izbora. To je takodje , u sirem smislu i deo neke politike koju tesko mozemo da pohvatamo.

Last edited by nikolaivanic; 12-09-2012 at 03:32 PM.
nikolaivanic is offline   Reply With Quote