Re: Pomoc oko particija - kako da raspodelim memoriju?
nemam , nisam ni obracao paznju na njih,, ma mene zadovolji sve sto radi i ne steka,, a nedavno sam i onako kupio najjaci dist od 1TB sto postoji , ni tu nisam stedeo, opet isti fazon,, ne znam,, ovi ssd,, meni nekako ne treba da je sve u SEKUNDU, na kompu,, imam vremena i 20 sekundi dok podigne sistem i ako zeli i minutu i 5 da ga dize,, al et 20-30 sek najvise, i cubes isto toliko da digne, itd,, da to sve dize po 10 minuta ko SD kartice na klavijaturama ja bi se mozda i zapitao za malo brzi disk,, stvarno ne vidim potrebu,,. sve slow radim i nigde ne zurim.. aa vidis nisam znao da su cene vec pristojne,, moglo bi se nekad ga uzeti posto je vec sata 2 samo za sistem,, vise radi K. neg sto ce mi trebat.
i jos veca fora je ono sto sam poceo na atari, pa pentium 2 i td,, pa tako znam kako je to pre islo,, ovo vec zadnje 3-4god novo kako sam uzeo u to vreme leti mi za sve proslo sto sam imao , i zadovoljio sam se i rekao bicu zadovoljan i narednih sto god ako se uspe sa ovim,, jer radi i brzo je.. nema vise prepreka kako su se pojavili visejezgrani procesori, ram brzi i ploce dobre. tako mogu ovi sad na svetu izmislit da ide u milisekundu sve ,meni ne treba ako razumes.
Last edited by branoy; 12-09-2012 at 01:08 AM.
|