View Single Post
Old 12-09-2012, 12:36 AM   #12
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Pomoc oko particija - kako da raspodelim memoriju?

big bockie jeste nesto manje od prosecne mesecne plate ovde, al mi smo muzicari, mi ne radimo u prodavnici ,, znam da kad odem na jednu svadbu uzmem vise para neg bas ta mesecna plata naseg gradjanina, koji ima platu tu o kojoj pricas.. sto je jebiga zalosno i zao mi naroda kako ne moze nit occekivat neki baksis veci od kovanica na kasi, kad je takva drzava kakva jeste, a propadaju velike sile,,, znaci, od baksisa ovaj disk kupimo, kao sto sam i ove do sad.. samo brzo se zaradi, brzo potrosi, nama je sam tesko ustedit, jer skup je sport muzika,, studio malo ko uspe da uzme veliku lovu,, tako meni svirka kafici, rodjendani, svadbe krstenja vadi uvek. dodje mesec februar i mart kad je svima prezimljavanje i najlosiji meseci za pare u godini,, al prezivimo..

sta ocu rec, ovde su sve muzikanti, ne verujem u tu pricu mesecna plata, znam kako znamo fino uzet para, ja sam sam sebi rekao par puta, sta bi ja da radim u marketu za tih 100eu -150 puna kapa? jbt.. kazem nekad hvala Boze sto si mi dao neki talenat ,, pa 100eu kad uzmes vise od prosecne plate je danas super, msm na mesec dana,, a ne da znamo za vece zavisi na kakvu svirku naletimo uzet i po 500-600eu s dnevnicom i baksisom, mada te su retke , pa naberu se ove sitnije svirke .. itd.. moze se ba uzet taj disk. bar za sistem. i ja ne zaradjujem mnogo da kazem ko ostali ovde,, al kad nesto kupujem , vise volim skupit i uzet najbolje neg zajebavat se sa losim diskom i tako sve po redu.
branoy is offline   Reply With Quote