View Single Post
Old 10-09-2012, 08:23 AM   #7
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Default Re: Hiperprodukcija...pad kvalitete..."fake" producenti

Slazem se da trag u istoriji ostavljaju oni koji su bili hrabri ali to je zaista retkost. Mnogo je cesci slucaj mesanja baba i zaba samo da bi ispao oreginalan a krajnji rezultat je pita od blata.
Uvek sam za to da se stil treba ispostovati do maksimuma a da razliku napravi kolektiv muzicara koji ce to izneti na njima jedinstven nacin, bez forsiranja. Jedina muzika koja je opstala je ona koja je dosla iz neke iskrene ideje i iskrene poruke.
I DaBear i vi ste napisali tacno stanje stvari i uboli poentu - nikad nije bilo lakse napisati, snimiti i promovisati muziku i nikad nije bilo teze doci do tih gamoznih 5 minuta. I dalje verujem da kvalitet ispliva iz mase prezvakanih stvari ali znam i dosta materijala koji nije uspeo da dopre do kolicine paznje koju zasluzuje zbog te iste mase...
Mozda je problem sto ljudi iz ocaja i panike da se probiju jedostavno gube kurs (i vreme) trudeci se da nadju nacin da skrenu paznju na sebe i delimicni (ili potpuno) zaborave da treba da budu dobri muzicari a ne menadzeri?
Ja verujem da bez ozbiljnog tima ljudi gde ce se snage ujediniti nema mesta za uspeh i u opste ne verujem u price nekih pojedinaca kako su bas sve eto sami uspeli...
MUzzY is offline