View Single Post
Old 09-09-2012, 01:18 PM   #23
milance
Member

milance's Avatar

Default Re: Regenerat (presovani sundjer)

Evo jednog novog momenta (znam da sam dosadan)
Imam i taj mali atelje koji sam odavno zapostavio a pravljen je u vreme kad se malo znalo o svemu. Dakle dve su prostorije u pitanju od po 8 kv,odvojene zidom i 5,6cm vakumom izmedju njih. U tom zidu je duplo vakumirano staklo (ne pod uglom) a pored su vrata visine celog zida,od tvrdog teskog drveta i tapacirana jedno 5cm. Nasli smo ih negde na nekom otpadu i verovatno su iz nekog office-a...
Bilo je groznih problema sa stojecim talasima u njemu,a i nije dugo bilo korisceno,jer sam posle nekih god,dve vec krenuo da radim u BG i onda je zapostavljeno od tada.
Postavicu dve slike,na jednoj je cist nacrt rasporeda a na drugoj neka moja zamisao "tretmana"...koliko je to moguce! :/
Ako vas nisam ugusio,dajte neki savet i za ovu opciju... Tnx again.

Dimenzije su: 340 sirina,200 dubina i 235 visina.
Na slici sa zamisli tretmana zeleno su Trapovi/paneli i isao bih varijantu sa 10cm vune presvuceno fiberom koji bi bili montazni i stavljali se i sklanjali po potrebi,tako da dobro dodju i kasnije za neki ozb. prostor.
Crveno su difuzori a plavo je rebrasti sundjer koga mi je ostalo od ranije pa kontam da ga mozda iskoristim za ispred sebe i na plafon...ne bih bas da pravim mnogo difusora,nema se i kad,pa nadam se da ti sundjeri BAR NESTO rade...?!
Eto,otprilike...pozz
Attached Images

milance is offline   Reply With Quote