U sustini me vas odg najvise i zanimao i ne zamerite na jos par potpitanja.
1.Ima ga u raznim gustinama,sto bi samim tim uticalo i na tezinu,jelte i po mojoj proceni,mislim da moze da dostigne komotno nekih 50-60kg/m3 (tezi je bar duplo od iste takve table Knauf vune i tezina se menja u odnosu na gustinu sundjera),e sad...ima tezinu,ima gustinu,mislim da i debljina nije problem i onda jos plus u komb. sa Air Gap-ovima...sta znam?! Kazem,samo se oslanjam na neku logiku,jer nisam ranije to radio (uglavnom sam bio u vec sredjenim studijima) a ovo je sad za neku moju Home opciju,gde cu dosta posla zavrsavati,pa mi je ovo neophodno u sobi koju imam na raspolaganju.
Btw,soba je cirka 3x3 sa 3 visine,ima dva gotovo cista ugla i dva samo gornje trecine.
Mnogo bi mi znacio i konkretan savet sta bi vi u ovoj opciji,al samo u obzir da sam ovde dobar deo dana...pa i noci.

2. Koja sirina trapa je minimalna? Meni bi igralo oko 40cm i dal mora da se stavi BAS simetricno u ugao ili moze malo da se ukosi u jednu stranu?
3. Jel znate za neku trecu opciju (osim vune i azme) da daje dovoljno dobre rezultate i ako da sta bi to bilo??
Hvala jos jednom na vremenu.