eto i vuk reče za tu bass gitaru koju sam i sam dan kasnije poželeo glasnijom. hm, bubanj preagresivan.. mislim da možda i ima istine u tome u smislu da sam ja jurio neki njihov demo mix na kome je maltene još agresivniji, i potpuno prekomprimovan addictive neki (koji je i ovde na kraju dodat kao ispomoć), tako da sam bio ubeđen da klijent želi upravo jaako punchy bubanj.. zašto, ne znam, nisam ja producirao
Nema nekih posebnih fora ni tehnika ovde, posle dužeg perioda sam se vratio na 1176 od uada, jer sam valjda sad stariji pa bolje kontam gde mi pomaže a gde mi odmaže, i dosta sam se jako igrao sa nekoliko različitih roomova i reverba za bubanj, uključujući čak i distorziranu paralelu pa u chorus, jer mi je trebalo te mase i širine. To mi je u poslednje vreme česta fora kad mi se ne trigeruje, jer mi religija to brani

Inače, sve ostalo ide na kredit veoma dobrog usnimka kod kolega iz novoformiranog Attic studija, vokal je na u47fet, gitare na sm7 a sve to preko neve 1073dpa preampa u FF800. Bubanj je snimao i svirao Feđa iz HillRivera, verovatno preko Neve mixera, i jedino sam nezadovoljan izborom sobe u kojoj je snimao, jer je radio to u manjoj i gluvljoj, ali mislim da mi je i to producent snimka objasnio da je on to tako hteo. Opet, nisam siguran zašto