Quote:
Originally Posted by quake2
Znam da nece...taj film je sto se podrske tice finito  .Jedini razlog zbog kog sam cekao novi Logic je u sustini nada da ce biti mnooooogo saren....najozbiljnije receno.Dojadilo mi je ovo sivilo interfejsa,svim ostalim sam prezadovoljan.Mozda dostupniji phase invert prekidac, ali....dali sve to vredi jednog nekupljenog polovnog Massive Passive EQ-a....tesko  .
|
OK, meni upravo to smeta - Logic je jedina Apple-ova ne-Apple aplikacije (interfejs je totalno ne-Apple, ne postuje pravila, "siv" sto ti kazes, popljuvali bi ga Apple UI cistunci samo da ga je neko drugi napravio). Bas se nadam da ce da ga odvale sa novom verzijom, ali iskreno za te pare (?150 ovde, 1/4 cene Cubase-a... samo synthovi u njemu vrede tri puta vise) apsolutno nemam razloga da se bunim
Problem kod Apple-a za nas pro korisnike je sto prenose svoju tajnovitost i u ove vode, gde ljudi moraju da planiraju svoj biznis godinama unapred i ne moze se bas funkcionisati sa tim "oce bude, nece bude", tako da mi i dalje veze nemamo da li ce uopste (i kada) izaci taj novi Logic (kao ni kako ce izgledati i sta ce raditi novi Xcode, recimo, sto mi je jos jedna nepoznanica).