Quote:
Originally Posted by Arthur
vi?, ironično, meni je u interesu da ljudi ?to ozbiljnije shvate ovaj članak, jer to navodi vodu na moju vodenicu, a istina je da se ni sam, ko ?to gore pi?e, ne sla?em do kraja 
|

je bilo upuceno Quake-u zbog komentara
Licno sam vrlo ozbiljo shvatio clanak jer sam jednim delom prepoznao sebe u ranijoj fazi ulaska u svet studija i snimanja, gde sam prilicno zastranio tehnoloski a potpuno stavio po strani muzicki deo...istina je zlatna sredina odnosa Muzicka/Tehnicka potkovanost.
Kao primer mozemo da uzmemo i Peter Gabriel-a koji sada slavi 25 godina od cuvenog i ikonicnog albuma So, savrsen spoj muzicara/autora i producentskog/snimateljskog majstora, koliko sam upoznat njegova tehnicka studijska pismenost je dosla kroz rad na sopstvenoj muzici i velikoj samodisciplini kao "tajnom" sastojku uspeha koji mnogima nedostaje na ovim nasim prostorima uprkos talentu.... "nema leba bez motike" to sad samo prevedete na nas studijski zargon i sve postaje jasno.
Sami znate koliko je svako od vas ulozio vremena, energije i novca da nauci, kljuc je volja/zelja i samodisciplina.
Sve se moze kad se hoce - ako znas kako