Thread: moj novi mix
View Single Post
Old 06-09-2012, 02:06 AM   #16
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: moj novi mix

to na 40hz dejo itekako zna da ja u mojim uslovima jednostavno ne čujem A ovaj mix je urađen za nekoliko sati, jer je upravo u starom dobrom MVP maniru prvo zakazana premijera spota pa tek onda pristupljeno editingu. No, da ne trujem, ima to svoju draž, i ko što Dejo reče, da nisam zadovoljan kako je ispalo, ne bih ga kačio (ko što ne kačim upravo baš sve što odradim "za leba"). To u subu što mulja je 99% taj stylus loop koji je ispod cele pesme, i kod mene jest upravo davao taj neki hiphop prizvuk, i sasvim je moguće s'obzirom na uslove da se oteo kontroli, a ko što rekoh, nisam nosio ovo na kućno slušanje, slušalice i ostalo, bilo je hit&run a ispalo je meni korektnije od nekih mnogo prežvakanijih mixeva.
I odlično je to opažanje Quakeovo (ej, ćao, de si šta ima ? ) za genius izlaženje bassa, jer već na drugi dan slušanja (pošto je već otišlo u montažu i na TV), upravo mi je malo falilo bukvalno po volumeu bass gitare, linija je korektna i mogla je komotno više mesta da uzme, ovako ritmika više nosi buke nego što bih želeo. A sad slušam upravo na laptopu, i šta ti ja znam, vozi i taj kik, mada realno izlazi mi više loopa nego što sam očekivao.

@Awacs
nema tu zamerke sa moje strane na tvoju žuč, samo imaj na umu koliko sam ja u glupoj poziciji profesionalno gledano, da ne mogu realno i otvoreno odgovarati na tu vrstu komenara 8) I opet jako dobra opservacija, dečko je maltene član benda MVP (imaju nekoliko zajedničkih pesama, stalno se pojavljuje na nastupima) a i u textu na samom linku pomenuti producent N.Filipović je upravo jedan od kreativnih nosilaca MVP benda.
Arthur is offline   Reply With Quote